Bed & Breakfast in Bran Romania @ VILA PREDELUT 3*

Pestera Valea Cetatii din Rasnov

Pestera Valea Cetatii, situata in aproprierea orasului Rasnov, a fost amenajata si deschisa pentru prima data publicului dupa mai bine de 60 de ani de la descoperirea ei. Pestera Valea Cetatii este situata la aproximativ 15 km de VILA PREDELUT.

Pestera Valea Cetatii
, inaugurata la sfarsitul lunii Decembrie 2010, este situata la o distanta de trei kilometri de localitatea Rasnov si la aproximativ un kilometru si jumatate de Cetatea Rasnov, la o altitudine de 790 de metri.

In luna Februarie 2010 au inceput lucrarile de amenjare a pesterii de o firma privata care a luat in custodie pestera, investitiile fiind de aproximativ 300.000 de euro. Pestera a fost curatata si amenajata cu scari interioare, pasarele si bare de protectie pentru a putea primi turistii, fiind deja introdusa in circuitele turistice. Pestera are un sistem unic de iluminare, care a fost adus din Germania. Acest iluminat rece poate sa pastreze acelasi microclimat de 8-9 grade Celsius indiferent de anotimp.

EMS Cave – membra ISCA, RoSCAVE – in parteneriat cu pensiunea Valea Cetatii-Rasnov- sub patronajul Primariei Rasnov si a Federatiei Romane de Speologie organizeaza o serie saptamanala de concerte în Pestera Valea Cetatii.

Pestera Fundata

Pestera Valea Cetatii

Pestera Fundata

Pestera Valea Cetatii

Pentru mai multe informatii referitor la programul de vizitare, tarife, si programul de concerte vizitati site-ul oficial: http://pestera-valeacetatii.ro/ro/

<<back

Oferta Revelion 2018
We are on Trip Advisor!
We are on Booking.com
Foto Turisti/Guests Foto

Mic dejun/Breakfast

Galerie Foto/Photo Gallery

Meteo / Weather
QR code