Bed & Breakfast in Bran Romania @ VILA PREDELUT 3*

Intrebari frecvente

I: Cum se poate rezerva?
R: Rezervarea se poate face prin telefon sau email. Va vom confirma prin telefon sau email daca perioada solicitata de Dvs. este disponibila. Datorita numeroaselor cereri de rezervare va recomandam sa rezervati cu cel putin 2 saptamani inainte de inceperea sejurului.

I: Cum pot fi sigur de rezervare?
R: Pentru a va confirma rezervarea este nevoie de plata unui avans de 50% din valoarea totala a sejurului. Detaliile pentru plata precum si conditiile de anulare a rezervarii se gasesc in rubrica de Tarife cazare.

I: Se poate plati si cu cardul?
R: Da. Acceptam pentru plata carti de debit si credit Visa, Visa Electron, MasterCard si Maestro. Nu acceptam carduri American Express

I: Pana la ce ora ne putem caza?
R: Cazarea incepe la ora 14:00 se poate face pana la ora 22.00. In cazul in care sositi dupa ora 22:00 va rog sa nu sunati deoarece nu avem receptie permanenta.

I: La ce ora trebuie sa eliberam camerele in ziua plecarii?
R: Camerele si pensiunea se vor elibera pana la ora 12.00. In cazul in care mai doriti sa va prelungiti sederea in zona Predelut, dupa eliberarea camerei o taxa de late-check-out va fi aplicata. Detalii in rubrica Tarife

I: Pot sa rezerv camera si fara micul dejun?
R: Micul dejun este servit pentru toti oaspetii nostri, tocmai datorita faptului ca dorim sa oferim un serviciu cat mai complet de cazare si cat mai multe beneficii pentru oaspetii nostrii.

I: Intre ce ore se serveste micul dejun?
R: Micul dejun se serveste intre 08:30 – 10:30 AM. Tarifele noastre includ micul dejun servit in sistem bufet suedez. Mai multe informatii gasiti in rubrica Tarife cazare.
Nota: Micul dejun se serveste numai in sala de mese. Nu putem servi micul dejun in camera.

I: Pot sa iau micul dejun in camera?
R: La parterul vilei va punem la dispozitie un spatiu generos pentru servirea micului dejun si ar fi pacat sa nu beneficiati de acest serviciu oferit de noi.

I: Daca trebuie sa plec inainte de ora 08:30 pot sa iau micul dejun?
R: Daca trebuie sa plecati inainte de ora 08:30 va rugam sa ne informati cu o zi inainte pentru a va pregati micul dejun in timp util. In cazul in care plecati inainte de ora 07:00 va putem pregati sandwich-uri pentru drum.

I: Este o limita de consum la micul dejun?
R: Micul dejun este servit in sistem bufet prin urmare nu exista o limita de consum in timpul programului servirii micului dejun.
Nota: Alimentele si bauturile servite la micul dejun sunt destinate numai pentru consumul in sala de mese si in timpul programului stabilit pentru micul dejun. Nu este permisa luarea la pachet a alimentelor si bauturilor pentru consumul personal in afara programului de mic dejun.

I: Putem sa ne pregatim singuri cina si/sau pranzul?
R: In cazul in care toata vila este inchiriata de un singur grup bucataria noastra si gratarul zidit din curte va sta la dispozitie tot sejurul, fara alte tarife suplimentare. In cazul in cIn alte situatii acest lucru nu este posibil.
Nota: Pentru gratar va rugam sa va aduceti carbun si lemne pentru aprins focul. 

I: Care sunt dotarile bucatariei si ale salii de mese?
R: Pentru grupurile care doresc sa isi pregateasca singuri pranzul si/sau cina bucataria este complet utilata: plita, cuptor, frigider, prajitor paine, filtru cafea, fierbator, cuptor cu microunde si masina de spalat vase. Pentru sala de mese va oferim in cantitati suficiente tacamuri, farfurii si pahare.

I: La cate zile se schimba lenjeria si prosoapele, pentru acelasi sejur?
R: Asternuturile si prosoapele se schimba numai la un sejur de minim 5 zile. In cazul in care totusi doriti ca asternuturile si/sau prosoapele sa fie schimbate, acest lucru se poate face contra cost. Detalii referitor la tarife se gasesc in rubrica Cazare si servicii.

I: Este permis fumatul in interiorul vilei?
R: Conform legislatiei actuale fumatul este interzis interiorul locatiei.  Deasemenea pentru siguranta Dvs. am dotat vila cu un sistem de alarma impotriva incendiului care a fost amplasat in toate camerele. Fumatul este permis numai in afara pensiunii in locul special amenajat.

I: Care sunt posibilitatile de parcare?
R: In interiorul proprietatii se poate parca in limita a 6 autoturisme numai pentru turisti cazati in pensiune. Parcarea este gratuita.

I: Asigurati parcare pazita?
R: Acest serviciu nu poate fi asigurat, dar vila este situata intr-o zona linistita si sigura. Va recomandam sa blocati usile autoturismului Dvs. pentru o siguranta suplimentara. Nu raspundem de eventualele furturi din autoturisme sau deteriorari ale acestora.

I: Exista telefon in camera?
R: In camere nu sunt telefoane.

I: Exista acoperire pentru telefoanele mobile?
R: Toti furnizorii de servicii de telefonie mobile acopera zona Bran.

I: Ma pot conecta la Internet?
R: Va oferim acces gratuit la Internet wireless.
Nota: acest serviciu este disponibil conform conditiilor si posibilitatilor tehnice oferite de furnizorul de servicii de Internet.

I: Pot sa imi aduc si animalul de companie?
R: Din pacate nu, deoarece nu avem conditii pentru cazarea animalelor de companie.

I: Pot sa fiu vizitat de un prieten in timpul sejurului?
R: Din pacate nu, deoarece autorizatia de functionare si autorizatia de securitate pentru incendiu nu permit primirea de persoane in plus fata de capacitatea de cazare a vilei.

I: Putem fi insotiti si de copii?
R: Putem asigura fara probleme si cazarea copiilor. Pentru copiii sub 3 ani care dorm in pat cu parintii nu se percep costuri suplimentare de cazare. Pentru copiii peste 3  ani care dorm in pat cu parintii se va percepe un tarif de 20 RON pentru micul dejun. In cazul in care se doreste un pat sumplimentar tarifele se gasesc in in rubrica Tarife cazare. 
Nota: In cazul in care in timpul sejurului sunteti insotiti de copiii Dvs. va rugam sa ii urmariti cu atentie pentru a evita orice fel de accidente. Pentru copiii minori accesul pe scara interioara se face numai insotiti de parinti. Nu raspundem de eventualele accidente care s-ar produce in cazul nerespectarii acestor indicatii.

Va rugam sa ne contactati prin telefon sau email in cazul in care doriti lamuriri suplimentare sau aveti alte intrebari referitor la conditiile oferite de vila noastra.

Oferta Revelion 2018
We are on Trip Advisor!
We are on Booking.com
Foto Turisti/Guests Foto

Mic dejun/Breakfast

Galerie Foto/Photo Gallery

Meteo / Weather
QR code