Bed & Breakfast in Bran Romania @ VILA PREDELUT 3*

Masivul Bucegi

Masivul Bucegi se afla la extremitatea estica a Carpatilor Meridionali, desfasurandu-se intre Valea Prahovei, culoarul Branului si depresiunea Tarii Barsei. Este cel mai renumit masiv muntos din Romania datorita accesibilitatii lui precum si atractiilor montane pe care le ofera. In cadrul masivului Bucegi se gaseste Parcul Natural Bucegi, aflat pe teritoriul judetelor Dambovita, Prahova si Brasov. Pe langa interesul stiintific parcul mai este renumit si prin atractiile montane si frumusetea peisajului.

Cascada Urlatoarea - aprox. 1930

Cascada Urlatoarea – aprox. 1930

Frumusetea peisajului este completata de chei, pesteri, stanci cu forme curioase, cum sunt Babele si Sfinxul – multe dintre ele monumente ale naturii – minunata vale a Ialomitei si a afluentilor sai, padurile ce inconjoara poalele muntilor fac din zona muntilor Bucegi, una dintre cele mai pitoresti din tara, vizitata anual de numerosi turisti.

Principalele atractii in masivul Bucegi accesibile din zona Bran sunt urmatoarele:
– Cascadele Urlatoarea (aprox 1,5h din Bran centru)
– Cabana Malaiesti (5h)
– Cabana si varful Omu – 2505m cel mai inalt varf din aceasta zona (8h)

Stanca Omul - Aprox. 1930

Stanca Omul – Aprox. 1930

Nota: Accesul catre Parcul National Bucegi se face prin satul Poarta, comuna Bran, din care pornesc diferite trasee catre Muntii Bucegi. De acolo se pot face excursii usoare cu grad redus de dificultate, pe distante scurte. In cazul in care doriti sa explorati in profunzime masivul Bucegi va recomandam sa aveti echipament adecvat pentru traseele montane, harti, busola si alte echipamente necesare in drumetiile montane cu grad ridicat de dificultate. <<back

Oferta Revelion 2018
We are on Trip Advisor!
We are on Booking.com
Foto Turisti/Guests Foto

Mic dejun/Breakfast

Galerie Foto/Photo Gallery

Meteo / Weather
QR code